استان ها
1398/4/18 سه‌شنبه
انجمن علمی حقوق دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز قزوین در راستای توانمند سازی علمی و پژوهشی دانشجویان برگزار کرد:
بازدید دانشجویان رشته حقوق دانشگاه پیام نور مرکز قزوین از زندان مرکزی قزوین

به گزارش روابط عمومی، به همت اداره فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه پیام نور استان قزوین، انجمن علمی حقوق مرکز قزوین در راستای توانمندسازی علمی و عملی دانشجویان امروز دوشنبه 17 تیر ، بازدید از زندان مرکز قزوین را برگزار کرد.
در این اردوی علمی یک روزه که با حضور 25 دانشجو و همراهی استاد مشاور انجمن علمی حقوق برگزار شد ، دانشجویان از محوطه سازمانی زندان، فعالیت های فرهنگی هنری و صنایع دستی زندانیان، کارگاههای آموزشی آنان، اتاق مشاور پزشکی و روانپزشکی زندانیان، مهد کودک فرزندان آنان و بخش های محکومین و بازداشت شده های زندان مرکز قزوین بازدید کرده و با نحوه فعالیت های این امور آشنا شدند.
در این بازدید  انصاری استاد مشاور انجمن،  مشفق و  محمدی دادیار ناظر زندان دانشجویان را همراهی و توضیحات لازم را به دانشجویان ارائه دادند.