اداری و مالی
1398/4/12 چهارشنبه
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه دانشگاه پیام نور:
دانشگاه پیام نور هم امکان تحصیل و هم پرداخت هزینه آن را فراهم می کند/ دانشجوی دانشگاه پیام نور دغدغه ای جز درس نخواهد داشت

دکتر اصغرابوالحسنی دانشگاه پیام نور را مردمی ترین دانشگاه کشور دانست که با فراهم کردن امکان تحصیل در محل زندگی دانشجویان به ویژه در مناطق محروم با دریافت کمترین شهریه، خدمات آموزشی را به شکلی گسترده در سراسر کشور ارائه می دهد و به دنبال برقراری عدالت آموزشی و همچنین ارائه تسهیلات به دانشجویان برای پرداخت شهریه تحصیلی است.
به گزارش روابط عمومی ، مدیرعامل صندوق قرض الحسنه دانشگاه پیام نور امروز در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه پیام نور و بانک قرض الحسنه مهر ایران، افزود: بسیاری از خانواده ها امروز به دلیل مسائل معیشتی اقتصادی با مشکل روبه روز هستند و توانایی پرداخت هزینه های تحصیلی فرزندان خود را ندارند و دانشگاه پیام نور با امضای این تفاهم نامه می تواند امکان تحصیل را برای آنها فراهم کند.
وی اعطای وام با کارمزد یک و 4دهم درصد را کمتر از حداقل کارمزد بانک ها و بهترین فرصت برای دانشجویان عنوان کرد و ضمن قدردانی از بانک مهر برای حمایت دانشگاه، ابراز امیدواری کرد : دانشجویان دانشگاه پیام نور با دریافت این وام دیگر دغدغه ای جز درس نداشته باشند.