فرهنگی
1398/11/5 شنبه
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور:
وظیفه ما تبلور قرآن و حفظ شآن اهل قرآن است / قرابت حوزه و دانشگاه در 28 امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

دکتر محمدهادی امین ناجی با عنوان اینکه حوزه قرآن و عترت جایگاه ویژه ای در بین فعالیت های قرآنی و رویدادهای کشور دارد، گفت: وظیفه ما تبلور قرآن و حفظ شآنیت اهل قرآن است.
به گزارش روابط عمومی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور امروز در جلسه هماهنگی بخش دانشگاهی 28 امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در ماه رمضان و در محل نمایشگاه بین المللی برگزار می شود، افزود: دانشگاه پیام نور امسال به عنوان میزبان و خادم نمایشگاه قرآن کریم انتخاب شده و این رسالت سنگینی است که از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به عنوان متولی اصلی این نمایشگاه بر عهده این دانشگاه گذاشته شده است.
وی قرابت بخش حوزه و دانشگاه در نمایشگاه امسال را اتفاقی مبارک دانست و افزود: این قرابت موجب خیر و برکات بسیاری خواهد بود و امسال با نگاه متفاوت می توانیم نقشی ویژه در گسترش فرهنگ قرآنی به ویژه در بین جوانان ایفا کنیم.
وی شاخص ترین فعالیت نمایشگاه قرآن کریم را بعد بین المللی این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: آموزش عالی کشور فعالیت های قرآنی متنوعی در اقصی نقاط کشور دارند که می توانیم از آن بهره مند شویم.
وی افزود: نگاه ویژه ای برای بهره مندی از زبان هنر در بخش دانشگاهی از سال گذشته آغاز شده که باید گسترش یابد.