فرهنگی
1398/11/2 چهارشنبه
به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه؛
گردهمایی ائمه جماعات دانشگاه های پیام نور سراسر کشور برگزار شد

گردهمایی بزرگ ائمه جماعات دانشگاههای پیام نور کشور با حضور حجت الاسلام والمسلمین نبوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور، دکتر نژادعلی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی وکلیه ائمه جماعت دانشگاه های پیام نور سراسر کشور  در مشهد مقدس در حال برگزاری است.
رئیس دانشگاه‌ پیام‌نور خراسان رضوی در این گردهمایی گفت:ائمه جماعات در این جایگاه اجتماعی که خداوند به آنان عنایت فرموده هم با دین و هم با دنیای مردم در ارتباط هستند و با توجه به اینکه نمازخانه ها و مساجد مربوط به تمامی اقشار جامعه از هر طیف و شخصیت است،باید برای فرهنگ عمومی و ارتقاء سطح جامعه ، ارتباطات بیشتری از نظر مدیریتی با همه مخصوصا جوانان و نوجوانان با هر ظاهر و تفکری صورت گیرد.
هم چنین حجت الاسلام والمسلمین نبوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ادامه ضمن ابراز خرسندی از حضور در مشهد گفت:
این نشست سرفصل های متفاوتی دارد که از آن جمله می توان به  تبیین گام دوم انقلاب اسلامی ، از محجوریت درآوردن نهج البلاغه و تاکید به گسترش معنویت و اخلاق دانشگاه اشاره کرد.