فرهنگی
1398/9/16 شنبه
مدیرکل فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه پیام نور:
قرآن پژوهان دانشگاه های پیام نور کشور موفق به کسب 12 مقام برتر از سي و چهارمين جشنواره ملي قرآن و عترت د انشجويان كشور شدند

مدیرکل فرهنگی ودانشجویی دانشگاه پیام نور در حاشیه آيين اختتاميه سي وچهارمين جشنواره ملي قرآن و عترت که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شیرازبرگزارشده بود، گفت: دانشگاه پیام نور درمسابقات امسال موفق به کسب 6 مقام اول،2 مقام دومی و 4 مقام سوم شد.
دکتر محمدی با تبریک این موفقیت ارزنده به جامعه بزرگ دانشگاه پیام نور،یادآور شد: میزان رتبه های برتر کسب شده در مسابقات امسال سه برابر سال گذشته است.
مراسم اختتاميه سي و چهارمين جشنواره ملي قرآن و عترت دانشجويان در رواق دارالذكر حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با حضور مسئولان كشوري دانشگاه هاي مختلف و 20 خانواده شهداي قرآني استان فارس برگزار و از نفرات برتر در بخش هاي معارفي، ادبي، هنري و پژوهشي و شفاهي تقدير شد.
در این آیین، علاوه بر مدیرکل فرهنگی ودانشجویی دانشگاه پیام نور کشور، دکتر صیف رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس و چند تن از مدیران ستاد استان نیز حضور داشتند.
در رشته تحقيق مهدي شايق از دانشگاه پيام نور رتبه اول در رشته ترتيل حسين خسروي از دانشگاه پيام نور رتبه اول در رشته حفظ 5 جزء، مصطفي نعيماوي از دانشگاه پيام نور رتبه دوم رشته حفظ 10 جزء: سيدمهدي صفوي از دانشگاه پيام نور رتبه سوم رشته دعاخواني:ابوالفضل اروج زاده از دانشگاه پيام نور رتبه اول بخش پرسمان معارفی: مهران ابراهیمی از دانشگاه پیام‌نور رتبه اول بخش آشنایی با صحیفه سجادیه : حمید سماوی از دانشگاه پیام نور رتبه سوم در بخش خواهران نیز دانشجویان پیام نور موفق به کسب چند مقام برتر شدند. رشته حفظ 10 جزء: رقيه خزعلي زاده از دانشگاه پيام نور رتبه اول، ليلا شاهي از دانشگاه پيام نور رتبه سوم رشته حفظ كل:مينا چشم سبز از دانشگاه پيام نور رتبه اول رشته دعاخواني:رحميه السادات حسيني از دانشگاه پيام نور رتبه دوم و در  بخش تذهیب : ناهید السادات حقیقی قمصری از دانشگاه پیام‌نور رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.