فرهنگی
1398/9/12 سه‌شنبه
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور :
آغاز به کار دبیرخانه کانون هلال احمر و خانه نشریات دانشجویی در دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی

دکتر محمدهادی امین ناجی ضمن اشاره به توانمندی های دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در حوزه فرهنگی و پیشرو بودن این دانشگاه در ادوار گذشته در خصوص مسائل فرهنگی ، گفت : دبیرخانه کانون هلال احمر دانشجویان پیام نور کشور و خانه نشریات دانشجویی در استان آذربایجان شرقی افتتاح و شروع به کار کرده است که امیدواریم با توانایی هایی که ازمسئولین و دانشجویان این استان سراغ داریم شاهد موفقیت های چشمگیری در این دو حوزه باشیم .
به گزارش روابط عمومی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در جمع دانشجویان دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی با عنوان اینکه در خدمت دانشجویان بودن باعث حرکت و شور و نشاط مسئولان می شود، اظهار داشت: هر اندازه در حضور شما عزیزان باشیم به همان اندازه توان و انرژی مضاعفی برای خدمت گذاری پیدا می کنید.
وی ضمن تبریک پیشاپیش روز دانشجو به جمع دانشجویان حاضر به عنوان نمایندگان دانشجویی مرکز تبریز ، گفت : امیدوارم نتایج درخشان کانون هلال احمر و خانه نشریات را  درجشنواره های آتی استانی و کشوری شاهد باشیم .