فرهنگی
1398/6/31 یکشنبه
همزمان با نهمین دوره مسابقات فوتسال دختران دانشگاه های پیام نور سراسر کشور؛
لرستان قهرمان نهمین دوره مسابقات فوتسال دختران پیام نور شد

به گزارش روابط عمومی ،اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نورلرستان قهرمان نهمین دوره مسابقات فوتسال دختران دانشگاه های پیام نور سراسر کشورشد .

تیم لرستان موفق شد با نتیجه سه بر صفر ازسد نماینده چهارمحال بختیاری بگذرد همچنین در دیدار رده بندی نماینده فارس موفق شد با نتیجه پنج بر صفراز سد اصفهان گذشته  وعنوان سوم این دوره از مسابقات را کسب نماید.

همچنین تیم تهران موفق شد با نتیجه پنج بر صفراز سد نماینده بوشهر بگذرد وعنوان پنجمی این دوره از مسابقات را ازآن  خود نماید.

مراسم اختتامیه این مسابقات ظهر امروز با حضور جمعی از مسولین محلی استان ، دکتر یوردخانی رییس دانشگاه پیام نور استان سمنان ، وطن دوست رئیس هیات ورزش های دانشگاهی استان سمنان ، شامحمدیان معاون اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور و یارقلی ریس اداره ورزش قهرمانی دانشگاه پیام نور برگزار شد.

لازم به توضیح است نهمین دوره مسابقات فوتسال دختران دانشگاهی پیام نور سراسر کشور از تاریخ ۲۵ لغایت ۳۱ شهریورماه به میزبانی پیام نور سمنان برگزارشد.