فرهنگی
1398/4/19 چهارشنبه
باحضور رئیس دانشگاه وخانواده دانشجویان برگزارشد؛
آیین دانش آموختگی 150 دانشجوی اصفهانی در دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد اصفهان به همت دانشجویان فعال کانونهای فرهنگی وهنری وبا حضور رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان و خانواده‌های دانش آموختگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، دکترمهدی یوسفی رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان دراین مراسم گفت: دانشجویان سرمایه‌های ارزشمند جامعه هستند و دانشگاه پیام نور همواره در توسعه علم، پیشرو بوده، به گونه‌ای که رتبه اول کیفیت آموزش را در بین تمام دانشگاه ها‌ی کشور کسب کرده است. وی در ادامه خطاب به فارغ التحصیلان یادآوری کرد: دانش آموختگان دانشگاه پیام نوردانشجویانی باسواد، پژوهشگر و با فرهنگ هستند که توانسته اند در مقاطع تحصیلی بالاتر رتبه‌های ممتازی را کسب کنند و بالاترین رقم قبولی را به خود اختصاص دهند. در ادامه این مراسم رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد ضمن تبریک به دانش آموختگان اظهار داشت: به عنوان یک معلم دانشگاه در درجه اول و سپس به عنوان مسئول اجرایی این مرکز دانشگاهی می گویم که این لحظه، لحظه عزیز، دوست داشتنی و خوشحال کننده ای است، امروز روز به ثمر رسیدن تلاش های شماست و این مسئله شعف ما را دو چندان می کند. دکتر آروین در ادامه افزود: دانش آموختگی اما پایان راه نیست، چرا که ما اعتقاد داریم که دانش آموختگی سرآغاز یک راه جدید و هیجان انگیزی است بنام علم آموزی، به شما تبریک می گویم که به این مسیر وارد شدید. دانشجویی شاخص برتری شماست، دانشجو باشید و دانشجو بمانید.