فرهنگی
1398/4/17 دوشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان:
برگزاری مرحله نیمه نهایی بیست و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور در استان اصفهان

دکتر یوسفی گفت:مرحله نیمه نهایی بیست و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور در بخش آوایی شامل رشته های قرائت تحقیق ، ترتیل ، حفظ 5جزء ، 10جزء ، 20جزء و حفظ کل قرآن کریم ،اذان و دعا و مناجات خوانی در دو بخش خواهران و برادران در محل دانشگاه پیام نور استان اصفهان با حضور  209 دانشجوی قرآنی برگزار شد که از این  تعداد 143 دانشجوی دختر و 66 دانشجوی پسر حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی ،رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان باعنوان اینکه  مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور هر ساله با حضور دانشجویان علاقمند قرآنی  برگزار می شود،افزود: سال گذشته این دانشگاه با کسب 19 رتبه برتر کشوری در بین دانشگاههای پیام نور بیشترین  تعدادرتبه های برگزیده این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داد . گفتنی است دانشجویان  دانشگاه پیام نور استان اصفهان در بخش ملی هم با کسب  3 رتبه برتر  از 6 رتبه برتر کسب شده توسط دانشگاه پیام نور موفق ترین استان کشور در این تورنمنت قرآنی بودند.