فرهنگی
1398/4/15 شنبه
حضور فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور شیراز در مسابقات آسیایی 2019
ورزشکار دانشگاه پیام نور شیراز در ترکیب تیم ملی کاراته بانوان ایران در مسابقات آسیایی ۲۰۱۹ ازبکستان قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، شیما آل سعدی فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی دانشگاه پیام نور که از ورزشکاران برتر کشور در رشته کاراته و صاحب مقام های متعدد کشوری و بین المللی است، به تیم ملی کاراته بانوان دعوت شد.
مدال طلای جایزه بزرگ ترکیه ۲۰۱۸، مدال برنز قهرمانی آسیا ۲۰۱۸ و چندین مدال رنگارنگ داخلی و خارجی در کارنامه شیما آل سعدی قرار دارد.
رقابت‌های کاراته قهرمانی بزرگسالان آسیا از ۲۸ تیرماه به میزبانی ازبکستان و در شهر تاشکند آغاز به کار می‌کند.این پیکارها دارای رده بندی جهانی است و در کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ ژاپن از اهمیت زیادی برخودار است.
گفتنی است در آخرين رنكينگ فدراسيون جهاني كاراته در سال ۲۰۱۸ اعلام شد و در وزن منهاي ۶۱ كيلوگرم، شيما آل سعدي ورزشكار فارسي(فارغ التحصيل رشته مهندسي شيمي دانشگاه پيام نور شيراز) با كسب ۴۵۷ امتياز در رده ۸۷ جهان قرار گرفت.
آل سعدي در رنكينگ المپيكي اين وزن هم جايگاه ۲۸ را در اختيار دارد