آموزش
1398/8/14 سه‌شنبه
قابل توجه متقاضیان تحصیل در دوره های فراگیر کارشناسی ارشد
16 آبان اخرین مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر/ اعلام رشته محل جدید

به اطلاع کلیه علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه پیام نور می رساند، 16 آبان آخرین مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور است و لذا علاقه مندان باید در مهلت مقرر با مراجعه به سایت سازمان سنجش ضمن مطالعه دفترچه راهنما نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
لازم به ذکر است، سازمان سنجش آموزش کشور تعدادی کد رشته محل جدید علاوه بر کد رشته محل های مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش دوره های فراگیر کارشناسی ارشد 98 دانشگاه پیام نور منتشر کرده است که لینک این اطلاعیه جهت آگاهی علاقه مندان در ذیل این خبر درج می شود.