آموزش
1398/7/2 سه‌شنبه
دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور خبر داد:
ارتقای 2عضو علمی به مرتبه استادی، 4 عضو علمی به مرتبه دانشیاری و 34 عضو علمی به مرتبه استادیاری

دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور از ارتقای 2 عضو علمی به مرتبه استادی، 4 عضو علمی به مرتبه دانشیاری و 34 عضو علمی به مرتبه استادیاری خبر داد و گفت: در اولین جلسه هیات ممیزه در سال تحصیلی جدید، آقایان؛ دکتر مجتبی عباسیان عضو هیات علمی مرکز تبریز در رشته شیمی آلی و دکتر محمدعلی ابراهیمی عضو هیات علمی مرکز تهران در رشته بیوتکنولوژی، از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقا یافتند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر مرتضی محسنی افزود: همچنین خانم دکتر ناهید رسولی عضو هیات علمی مرکز کوهپایه در رشته شیمی معدنی، و آقایان؛ دکتر مهدی ثقفی عضو هیات علمی مرکز بیرجند در رشته جغرافیای طبیعی(ژئومورفولوژی)، دکتر محمد شورمیج عضو هیات علمی مرکز رامسر در رشته تاریخ و دکتر حیدر قیاسی عضو هیات علمی مرکز الوند در رشته علوم دامی از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند.
دبیر هیات ممیزه با عنوان اینکه در این جلسه 34 عضو علمی نیز با تایید مدارک فراغت از تحصیل و پرونده شان از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری ارتقا یافتند، افزود: تایید مدارک فراغت از تحصیل و پرونده ارتقاء از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری دو تن از اعضای علمی دانشگاه « فنی و حرفه ای» و همچنین تایید پرونده ارتقاء از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری یک نفر از دانشگاه جامع علمی- کاربردی از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.
لازم به ذکر است، طبق ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بررسی پرونده های ارتقای مرتبه دو دانشگاه « علمی- کاربردی » و « فنی و حرفه ای» به هیات ممیزه دانشگاه پیام نور واگذار شده است.