1399/1/15 جمعه
رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور خبر داد:
طرح نوید بسیج اساتید دانشگاه پیام نور برای مبارزه با کرونا اجرا شد

رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌ پیام نور با اشاره به اجرای طرح « نوید بسیج اساتید» توسط اساتید بسیجی این دانشگاه گفت: در این طرح اساتید به مردم به صورت رایگان در حوزه های روانشناختی، فرهنگی، مذهبی، آموزشی و پژوهشی مشاوره می دهند
به گزارش یوپنا علیرضا پارسا رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌ پیام نور سراسر کشور با اشاره به شیوع کرونا در کشور گفت: اساتید بسیجی دانشگاه پیام نور از زمان شیوع کرونا در کشورمان اقداماتی را برای مقابله با این ویروس انجام داده اند.
وی افزود: هم اکنون نیز اساتید بسیجی دانشگاه پیام نور همراه با جهادگران سلامت، در حال اجرای طرح « نوید بسیج اساتید» برای مبارزه با کرونا هستند.
پارسا تصریح کرد: در این طرح اساتید به مردم عزیز به صورت رایگان در حوزه های روانشناختی، فرهنگی، مذهبی، آموزشی و پژوهشی مشاوره می دهند.
وی تاکید کرد: علاقمندان می توانند برای استفاده از این طرح از طریق ارسال پیامک به شماره های ۰۹۳۸۱۰۲۴۲۴۷- ۰۹۱۸۸۸۲۷۶۰۴ – ۰۹۰۳۳۹۷۸۶۱۲ اقدام کرده یا با ارسال ایمیل به آدرس basij.asatid@pnu.ac.ir با ما در ارتباط باشند.