1398/10/15 یکشنبه
باهدف تجلیل از مقام شامخ فرمانده دلاور سپاه قدس صورت گرفت؛
نامگذاری ساختمان دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی بنام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی

ساختمان شماره 2 دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی ، بنام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری و رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی: حجت الاسلام والمسلمین دکتر جلیلی ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ( مدظله العالی )درمراسمی که با این منظور برگزارشد با اشاره به جایگاه شهید و شهادت در دین مبین اسلام ، گفت : سردار سلیمانی همواره مطیع امر رهبری و ذوب در ولایت بود .این حادثه به دنبال خود نتایجی را به بار خواهد آورد که منجر به وحدت بیشتر جهان اسلام و جبهه مقاومت در مقابل دشمنان و خوار و ذلیل شدن بیش از پیش استکبار جهانی خواهد شد .

وی با اشاره به ویژگی های یک مسئول انقلابی در جمهوری اسلامی ، گفت : فرمانده بی نظیر سپاه قدس نمونه کامل یک مسئول انقلابی بود که همواره در طول دورا ن خدمت خود رنج و درد دیگران را به جان خرید و هیچگاه حاضر نشد کوچک ترین امتیازی برای خود قائل شود و باید قدر و ارزش این چنین افرادی را دانسته و ادامه دهنده راه آنان باشیم .

دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان نیز ضمن تسلیت مجدد به مناسبت شهادت این سردار عزیز ایران اسلامی و تقدیر از همه عاشقان اش به خاطر خلق حماسه های حضور در عرصه های مختلف و برنامه های عزاداری در ایام عزای عمومی ، گفت : در نکوداشت خدمات ارزنده و بسیار ارزشمند این سردار سرافراز هرکاری که انجام دهیم کم خواهد بود و   می خواهیم با این کار هر چند ناچیز بتوانیم نام و یاد این شهید جلیل القدر را همیشه زنده نگه داریم .

سردار عباسقلیزاده  مسئول بنیاد حفظ آثارونشرارزش های اسلامی دفاع مقدس استان آذربایجان شرقی ،نیز ضمن تقدیر از این حرکت دانشگاه پیام نور ، گفت : سردار سلیمانی محدود به جغرافیای خاصی نبود و دلدادگان او در اقصی نقاط جهان و همه محور مقاومت و جهان اسلام انتقام سختی را از آمریکای جنایتکار خواهند گرفت .

وی با اشاره به روحیه جهاد و شهادت طلبی سردار سلیمانی و لحاظ کردن رضای خداوند در تمام طول عمر جهادی و انقلابی خود ، گفت : قطره قطره خون این شهید والا مقام منجر به جریان سازی حرکتی در راستای محو و ذلالت استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا خواهد شد که نمونه این جریان ها و عشق و دلدادگی به سردار دلها را در این چند روز اخیر و نیز در تشییع پیکر پاک و مطهرش از لحظه ورود به خاک میهن عزیز اسلامی شاهد بودیم و خواهیم بود.