1398/9/13 چهارشنبه
آغاز ثبت نام بیست و سومین دوره ازداج دانشجویی و استادی؛
بیست سومین دوره جشن ازدواج دانشجویی و استادی در مشهد مقدس برگزار می شود

بیست سومین دوره جشن ازدواج دانشجویی و استادی  هر سال توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به صورت گروهی در مشهد مقدس برگزار می شود، امسال نیز طبق سنوات گذشته  متقاضیان واجد شرایط می توانند  جهت ثبت نام به سایت http://ezdevaj.nahad.ir مراجعه کنند.
شرایط شرکت در جشن به شرح ذیل می باشد:
۱- تاريخ عقد مجاز جهت ثبت نام اوليه 1397/01/01 تا 1398/09/30 مي باشد.
۲- ملاک شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد می باشد.
۳- در مواردي كه هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط يكي از آنها به عنوان داوطلب اصلي ثبت نام نمايد.
۴- دانشجويان تا يك هفته پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به دفتر نهاد دانشگاه يا دفتراستاني مربوطه ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.
۵- در دانشگاه هايي كه دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجويان پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به رابط فرهنگي دانشگاه كه از طرف ستاد ازدواج تعيين شده و یا دبیرخانه ازدواج دانشجویی در استان مربوطه ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.
۶- مدارك لازم جهت تاييد: اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و كارت ملي زوجين، اصل كارت دانشجويي( اصل حکم استادی) ۷- ويرايش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائيد ثبت نام مقدور مي باشد.
 گفتنی است مهلت ثبت نام تا 30 آذر ماه 1398 مي باشد. .