1398/7/29 دوشنبه
معاون پژوهش و فناوری در دیدار با معاون امور تعاون وزارت تعاون؛
نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در رونق کسب و کار دانشگاهیان پیام نور

دکتر محمدعلی کریمی به نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در رونق کسب و کار دانشگاهیان اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام نور در 3 دهه گذشته همواره با شعار آموزش برای همه،همه جا و همه وقت گام برداشته و در برهه کنونی علاوه بر حفظ  و تداوم آنها با ماموریت اشتغال و تولید ثروت که بر توانمندیهای اساتید،دانشجویان و پرسنل دانشگاه استوار است، ادامه می‌دهیم و برای همکاری مشترک و انعقاد تفاهم نامه مشترک با این وزارتخانه در حمایت از طرحهای کارآفرین اعلام آمادگی می کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، دکتر کریمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور در نشست با دکتر محمد جعفر کبیری معاون امور تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مدیریت متمرکز  را یکی از ویژگیهای متمایز کننده دانشگاه پیام نور نسبت به سایر دانشگاهها عنوان کرد و گفت: دانشگاه پیام نور مجموعه ای از هم افزائیها را در کنار هم برای مدیریت دانشگاه انتخاب کرده است که وجه تمایز این دانشگاه محسوب می گردد.
دکتر کریمی  ضمن برشمردن سایر ویژگیها و خدمات این دانشگاه بویژه در حوزه پژوهش و فناوری؛ افزود: دانشگاه پیام نور در ماه‌های اخیر تفاهم نامه ها و قراردادهای اجرایی ارزشمندی با معاونت علمی ریاست جمهوری در زمینه حمایت از شرکتهای صنایع خلاق و در طرح ملی تقویت و استعدادیابی کودکان و نوجوانان در حوزه کد نویسی (انیمیشن سازی)، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری  در زمینه آموزش تسهیل‌گری  مبنی بر ایجاد بسترهای اشتغال و توسعه مهارت آموزی در روستاها و مناطق محروم  منعقد شده است.
دکتر محمد جعفر کبیری معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به بازدید از دانشگاه پیام نور استان البرز، اذعان داشت: دانشگاه پیام نور با امکانات و ظرفیتهای موجود خواهد توانست به اشتغال پایدار در کشور کمک کند.
کبیری دانشگاه پیام نور را یک ظرفیت بسیار خوب دانشگاهی در کشور معرفی کرد و گفت:دانشجویان این دانشگاه نیز با فضای کسب و کار نامانوس نیستند و ما در حوزه تعاون این وزارتخانه قصد داریم با تاسیس صندوق نوآوری و شکوفایی در کنار دانشگاه و بخش خصوصی به عنوان یک شتاب دهنده به کسب وکار نیروهای جوان و خلاق این دانشگاه رونق ببخشیم.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد:صندوق ضمانت کارآفرینی نیز به عنوان شتاب دهنده در مجموعه ما عمل خواهد کرد و انتظار میرود دانشگاه دانشجویان و اساتید توانمند خود را جهت ثبت ایده،پروژه و هرگونه طرح اشتغالزا به این مسیر هدایت کند.