1398/7/20 شنبه
با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور؛
ساختمان آموزشی شماره۲ مرکز بافت افتتاح شد

همزمان با هشتمین سفر منطقه ای و 24 امین سفر استانی هیات رئیسه دانشگاه پیام نور، ساختمان آموزشی  شماره۲ مرکز بافت با  زیر بنای 1280 متر مربع افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور در مراسم افتتاح این مرکز با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور از نظر علمی و خدمات رسانی به دانشجویان در جایگاه ممتازی قراردارد، ابراز امیدواری کرد: بهره برداری از این ساختمان آموزشی بتواند تامین کننده فضای آموزشی مورد نیاز داوطلبان و منشاء خدمات آموزشی موثر باشد.
 در ادامه این مراسم، معاون آموزشی دانشگاه، از بخشهای مختلف دانشگاه  و  مجتمع فرهنگی در حال ساخت این مرکز بازدید کرد و سپس در نشست صمیمی با کارکنان به سئوالات آنان پاسخ داد.
 همچنین دکتر اکبر رضایی رئیس مرکز بافت، در سخنانی خواستار اختصاص بودجه جهت اتمام پروژه مجتمع فرهنگی و افزایش رشته های کارشناسی ارشد این مرکز شد .
 لازم به ذکر است مجتمع آموزشی مرکز بافت، کار ساخت آن در سال 1388 آغاز و بیش از 12 میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است.