1398/6/27 چهارشنبه
معاون فرهنگی ،اجتماعی ودانشجوئی دانشگاه پیام نور خبر داد:
نهمین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی کشور دانشجویان دختر دانشگاههای پیام نور در استان سمنان آغازشد

نهمین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی کشور دانشجویان دختر دانشگاههای پیام نور از 25 لغایت 31 شهریور در دانشگاه پیام نور استان سمنان در حال برگزاری است .

به گزارش روابط عمومی ،در این مسابقات 13 تیم در 3 گروه مقدماتی مسابقه می دهند و دو تیم اول هر گروه به دوره بعد صعود می کنند.

معاون فرهنگی،اجتماعی ودانشجوئی درمراسم افتتاحیه این مسابقات گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی  اولین مسابقه به نام دختران این دانشگاه برگزارمی شود تانمایانگرتوانمندیهای ویژه دانشجویان دختر این دانشگاه درحوزه ورزش باشد.

دکترناجی در ادامه افزود:در این دوران و این روزها که حضرت زینب پرچم دار کاروان عاشورایان اسرا از کوفه به شام است وظیفه ما و دانشگاه این است که به دختران این سرزمین روحیه و انرژی بدهیم.

دکتر ناجی خاطرنشان کرد ،دانشگاه پیام نور به عنوان دانشگاه اجتماعی و به عنوان یک دانشگاه پیشرو در حل مشکلات کشور امیدوار است با همت دانشجویان و ورزشکاران مشکلات کشور را با امید به آینده پشت سر بگذارد.