1398/6/27 چهارشنبه
مدیرکل دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه خبرداد:
سه طرح ویژه کارآفرینی در البرز اجرایی می شود

دکتر حاجی حسینی از اجرایی شدن سه طرح مرتبط با حوزه کارافرینی که به صورت ویژه در البرز پیاده سازی خواهد شد،خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، مدیرکل دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه در نشستی با مسئولان دانشگاه پیام نور استان البرز با اشاره به آغاز بکار عملیاتی چندین پروژه در حوزه کارآفرینی و ارتباط با صنعت،از پتانسیل و ظرفیتهای موجود در واحدها و مراکز دانشگاهی پیام نور سخن گفت و اذعان داشت: دانشگاه پیام نور استان البرز نیز یکی از مستعدترین مراکزی است که مورد توجه و دقت نظر مسئولان دانشگاه در حوزه های ایجاد درآمد پایدار قرار دارد.
وی افزود: مرکز نوآوری تجارت الکترونیک،طرح کد نویسی برای تولید انیمیشن که مختص نوجوانان است و همچنین تجهیز و به روز رسانی مرکز نوآوری پیام نور کرج سه طرحی است که در این دانشگاه به انجام خواهد رسید.
مدیرکل دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت همچنین از انعقاد تفاهم نامه و قراردادهای اجرایی در حوزه توسعه روستایی،ایجاد مراکز ملی نوآوری و صنایع خلاق،مرکز نوآوری تجارت الکترونیک خبر داد که برای اولین بار در دانشگاه پیام نور اجرایی خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به زیر ساختهای ممتاز الکترونیکی دانشگاه پیام نور ، به معرفی شبکه هوشمند ارتباطی دانشگاه پیام‌نور  باعنوان به «شاهد» پرداخت و ادامه داد: سامانه شاهد به عنوان بخش ارتباط هوشمنددانشگاه، سرویسها و خدمات را از طریق گوشی‌های هوشمند در اختیار دانشجویان، اعضای علمی و کارمندان دانشگاه پیام‌نور قرار می‌دهد و در حال حاضر هر یک از اعضای دانشگاه پیام نور با عضویت در این سیستم می توانند از خدماتی همچون: دریافت نمرات، آگاهی از بخشنامه‌ها و اطلاعیه‌ها، پرونده شخصی، تقویم آموزشی، دروس ترم جاری و سایر اطلاعات مورد نیاز بهره‌مند شوند.
 در این نشست دکتر جلالیان رئیس دانشگاه پیام نور استان البرز نیز ضمن معرفی ظرفیتها و توانمندیهای اعضای علمی و اداری و دانشجویان و همچنین پتانسیلهای جغرافیایی و فرصتهای موجود در حوزه کارآفرینی و ارتباط با صنعت در استانی که به عنوان قطب فناوری و پژوهش شناخته میشود؛ تصریح کرد:فعالیتهای دانشگاه پیام نور استان البرز همسو با سیاستهای کارآفرینی تعریف شده و ماموریتهای محوله در مرکز نوآوری،کمیته پشتیبانی درآمدزایی،ارتباط با صنعت و هسته های کارآفرین دانشجویی به دقت مورد پیگیری این دانشگاه قرار می گیرد.