1398/5/28 دوشنبه
مدیرکل حقوقی دانشگاه پیام نور در بازدید از دانشگاه پیام نور کردستان؛
تاکید بر نقش آفرینی هدفمند دانشگاه در تحولات اجتماعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، دکتر ابافت در بازدید از دانشگاه پیام نور استان کردستان و مرکز سنندج گفت: صیانت از حقوق دانشگاه، دانشجویان و پیشگیری از مشکلات و یا حل موارد احتمالی از رویکردهای دفتر حقوقی دانشگاه است.
وی با تاکید بر عزم جدی مجموعه دانشگاه برای کیفیت بخشی به خدمات علمی و فرهنگی گفت: باید دانشگاه پیام نور در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی متناسب با نیاز جامعه نقش افرینی موثر و هدفمند داشته باشد.
دکتر یعقوب احمدی رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان هم ضمن ارائه گزارشی از وضعیت املاک و مسائل حقوقی این دانشگاه گفت: توجه به حقوق دانشجویان، صیانت از سرمایه های مادی و انسانی دانشگاه از اولویت های کاری این مجموعه است.
دکتر ابافت در جمع کارکنان و اساتید مرکز سنندج افزود: رسیدگی به مسائل و مشکلات مجموعه دانشگاه، پاسخگویی مستدل و مناسب به پرونده های حقوقی و رفع اختلافات احتمالی با سازمان ها و اشخاص دیگر از رویکردهای دفتر حقوقی دانشگاه پیام نور است.