1398/6/2 شنبه
برگزاری پنجمین کارگاه تولید محتوای الکترونیکی در پیام نور- شهریور 98

برگزاری پنجمین کارگاه تولید محتوای الکترونیکی در پیام نور

به اطلاع  کلیه اعضای محترم هیات علمی می رساند که پنجمین  کارگاه "تولید محتوای الکترونیکی" به میزان 8 ساعت با هماهنگی گروه فناوری های نوین در آموزش الکترونیکی و تولید محتوا و دانشگاه پیام نور اصفهان برگزار می شود.

1- ویژگی های دوره:

1. این کارگاه یک روزه برای  آشنایی کلی با نرم افزار قدرتمند کامتاز یا با هدف تولید و تدوین محتواهای ویدیویی ساده توسط مدرسین برگزار می شود.
  2. برگزاری این دوره به صورت الکترونیکی و عملی می باشد.
  3. برای این دوره گواهی نامه معتبر ارائه خواهد شد.

3- تاریخ و زمان کارگاه:

1. چهارشنبه 30 شهریور ماه 1398
  2. ساعت 9 صبح تا 5 عصر (مدت 8 ساعت)

3- نحوه و شرایط ثبت نام:

1. کلیه علاقه مندان به شرکت در این کارگاه می بایست از تاریخ 1 شهریور 98 مشخصات کامل خود را در فایل اکسل (پیوست) تکمیل کرده و حداکثر تا تاریخ 25 شهریور 98 به آدرس ایمیل ft.esfahan@gmail.com ارسال کنند
  2. قبل از تاریخ برگزاری لینک کارگاه و نحوه ورود به آن برای کلیه ثبت نام کنندگان اطلاع رسانی خواهد شد.
  3. جهت هماهنگی و یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32613150-031 سرکار خانم مهندس کاویانی تماس بگیرید.

نامه تشکیل کارگاه کامتازیا به استان ها

فرم درخواست ثبت نام