1398/2/21 شنبه
عقد تفاهم نامه همکاری مشترک با انجمن علمی طب سنتی ایران
اخذ مجوز برگزاری دوره های طب سنتی در دانشگاه پیام نور از انجمن علمی طب سنتی ایران

با عقد تفاهم نامه همکاری مشترک با انجمن علمی طب سنتی ایران از این پس دوره های طب سنتی در دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی برگزار می شود.

با یاری و کمک خداوند متعال و با تلاشها و پیگیری های مستمر رییس محترم دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی و مسئولین برگزاری دوره های آموزش آزاد، این دانشگاه موفق به عقد تفاهم نامه همکاری مشترک با انجمن علمی طب سنتی ایران گردید.

بر این اساس و به منظور آشنایی و بهره مندی بیشتر مردم از طب سنتی ایرانی و در جهت توسعه و ترویج این دانش،دوره های آموزشی مورد نیاز را به صورت مشترک برگزار می نمایند و در پایان،برای شرکت کنندگانی که این دوره ها را با موفقیت سپری کرده اند گواهینامه مشترک صادر می شود.

شایان ذکر است انجمن علمی طب سنتی ایران،تنها انجمن مورد تایید وزارت بهداشت، جهت برگزاری دوره های طب سنتی می باشد.