برنامه های مدیرکل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور در بازدید از پیام نور استان لرستان

مدیرکل دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور با ادامه حضور خود در استان لرستان در روز شنبه مورخ ۹۸.۱۰.۲۸ از مراکز و واحدهای خرم آباد، الشتر و نورآباد بازدید می نماید.

به گزارش یوپنا دکتر ضماهنی طی این بازدیدها که در چارچوب سفر استانی هیئت رئیسه به استان های لرستان و خوزستان صورت می پذیرد، با حضور در ستاد امتحانات مراکز و واحدهای مذکور ضمن بازدید میدانی به گفتگو با کارکنان، اساتید و دانشجویان خواهد پرداخت و از نزدیک در جریان فرآیند اجرای آزمون های یکپارچه دانشگاه قرار می گیرد.
خاطر نشان می سازد، بعدازظهر امروز مدیرکل دفتر ناتک دانشگاه، استان لرستان را به مقصد اهواز جهت شرکت در نشست هیئت رئیسه دانشگاه ترک می نماید.