سه‌شنبه 8 مهر 1399   03:26:17

1398/10/17 سه‌شنبه
با هدف توسعه همکاریهای علمی و اجرایی صورت گرفت؛
ایجاد کمیته مشترک ارتباط دائمی بسیج سپاه کربلا با دانشگاه پیام نور استان مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، نشست مشترک مسئولین شبکه های علمی بسیج سپاه مازندران با مسئولین دانشگاه پیام نور مازندران با هدف توسعه فعالیت های دانش بنیان و کارآفرینی برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر محمود شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران با تبریک و تسلیت شهادت سردار رشید اسلام شهید سپهبد قاسم سلیمانی، به حضور میلیونی مردم حق شناس و فداکار ایران  اسلامی در مراسم تشییع پیکر آن فرمانده دلاور اشاره و تأکید کرد: امروز ایران اسلامی به امواج خروشانی از دریای دشمن شکن تبدیل شد و فصل جدیدی از مکتب شهادت طلبی در بین جوانان مؤمن و انقلابی رقم خورد.
وی در ادامه افزود: دانشگاه پیام نور مازندران  با داشتن 17 مرکز و واحد دانشگاهی و 15 هزار دانشجو و بیش از صدهزار فارغ التحصیل، ظرفیت بالقوه ای برای اجرای طرح های مهارت¬افزایی و توانمندسازی دانشجویان دارد.
دکتر شیخ الاسلامی گفت: دغدغه دانشگاه، اشتغال فارغ التحصیلان است و امروز دانشگاه های نسل سوم و چهارم، دانشگاه های کارآفرین هستند.
وی با بیان اینکه بسیج و سپاه ظرفیت قوی برای پیشبرد اهداف و برنامه های توسعه ای به شمار می آیند، تصریح کرد: این دانشگاه آمادگی دارد کمیته مشترک ارتباط دائمی را با بدنه شبکه علمی بسیج مازندران تشکیل دهد.
در ادامه این نشست سرهنگ اسماعیل  نادعلی رئیس دفتر راهبردی سپاه کربلای مازندران از کمک بلاعوض سپاه به طرح های فناورانه و نوآورانه در مراکز رشد و نوآوری خبرداد. همچنین سرهنگ محمدمهدی اقبال پور مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران با تشریح مهم ترین دستاوردها و اقدامات سپاه مازندران در حوزه ایجاد فرصت های شغلی و توانمندسازی جوانان، تأکید کرد: با توجه به اینکه اولویت اصلی کشور، اشتغال آفرینی است، راهبرد مؤثر در این حوزه اجرای کامل و دقیق سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی و اقتصاد بدون نفت است. وی از دانشگاه پیام نور به عنوان یک دانشگاه استاندارد و با ظرفیت ویژه یاد کرد و گفت: این دانشگاه می تواند با مطالبه گری در راستای تقویت و توسعه بخش کارآفرینی حرکت کند.
وی افزود: جهت-گیری حرکت ها بایستی معطوف به ایجاد شغل در بخش های کشاورزی، صنعت، تبلیغات و گردشگری متناسب با ظرفیت ها و پتانسیل های بومی و محلی و همین طور محرومیت زدایی باشد. در ادامه هریک از مسئولین شبکه های علمی بسیج در بخش های دانشجویی، محلات و اقشار، عمران و معماری، کشاورزی دیدگاه ها و نظرات خود را مطرح کردند.