جمعه 27 دي 1398   18:14:48

1398/9/20 چهارشنبه
به مناسبت هفته پژوهش ؛
بمناسبت هفته پژوهش نمایشگاه کتاب و آثار پژوهشی اعضا علمی دانشگاه پیام نور در مرکز شاهین شهر برگزارشد

به گزارش روابط عمومی ؛این نمایشگاه با حضور پروفسور سیروس شفقی بنیانگذار جغرافیای اصفهان، مدیران ارشد شهرستان  (اعم از فرمانداری ، شهرداری ، شورای اسلامی ، اداره ارشاد اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی) اساتید، اعضا علمی، کارکنان و دانشجویان مرکز افتتاح شد.

در این نمایشگاه علاوه بر ارائه کتب دانشگاه پیام نور تعداد 2000 عنوان کتاب در امور ادبی ، اجتماعی ،تربیتی وفرهنگی نیز در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است و بازدید از نمایشگاه برای عموم آزاد میباشد. درکنار نمایشگاه کتاب غرفه توزیع سیم کارت دانشجویی ایرانسل و صنایع تزئینی دستی دانشجویان نیز برپا شده است.

پروفسور شفقی در افتتاحیه این نمایشگاه با تقدیر از برپایی این نمایشگاه ، نقش پژوهش و اثرگذاری آن را در پیشرفتهای علمی کشور تشریح نمود و جایگاه پژوهش را در کشف حقایق علمی و توسعه مرزهای دانش توضیح داد.

درادامه این مراسم دکتر سیدرامین غفاری رئیس مرکز پیرامون برگزاری این نمایشگاه با عرض خیر مقدم اظهار داشت: هفته پژوهش فرصت مناسبی در اختیار ما گذاشت تا در راستای شناخت و بررسی دستاوردهای پژوهشی اعضا علمی دانشگاه پیام نور و دیگر اساتید دانشگاههای استان اصفهان گامهای موثری برداریم. نقش و جایگاه پژوهش را برای دانشجویان بهتر تشریح نمائیم و با این حرکت فرهنگ کتاب و کتابخوانی را نیز برجسته تر کنیم .

دکتر غفاری ادامه داد: طبق پیگیری و برنامه ریزی های انجام شده  کتابخانه مرکز شاهین شهر با همکاری نهاد کتابخانه های شهرستان به کتابخانه مشارکتی  ارتقا پیدا نموده که بزودی بهره برداری از آن آغاز خواهد شد.

شایان ذکر است پروفسور شفقی بمناسبت این نمایشگاه تعدادی از کتابهای کتابخانه شخصی خود را به کتابخانه مرکز  جهت استفاده دانشجویان و اساتید اهدا نمود. بمنظور قدردانی از زحمات و خدمات این استاد فرهیخته تندیس یادبود ی توسط  رئیس مرکز به ایشان تقدیم شد.