دوشنبه 25 شهريور 1398   13:25:33

1398/6/2 شنبه
معرفی نفرات برگزیده بخش آوایی مسابقات قرآن و عترت؛
مرحله استانی بیست و سومین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، بخش آوایی- مرحله استانی بیست و سومین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران به میزبانی مرکز تهران جنوب برگزار شد.

مرحله استانی بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران در بخش آوایی در مرکز تهران جنوب با معرفی نفرات برتر برگزار شد.
در بخش آوایی 58 شرکت‌کننده در رشته های حفظ 5 جزء قرآن کریم، حفظ 10 جزء قرآن کریم، حفظ 20 جزء قرآن کریم، حفظ کل قرآن کریم، دعا و مناجات خوانی، تواشیح و هم خوانی قرآن کریم، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل  با هم به رقابت پرداختند. از این تعداد 37 نفر در بخش خواهران و 21 نفر در بخش برادران از دانشجویان مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان تهران شرکت کردند و نفرات برگزیده هر رشته به مرحله کشوری راه یافتند.
جشنواره قرآن و عترت  دانشجویان دانشگاه پیام نور به منظور توسعه فضاي معنوي و قرآني و نیز زمينه‌سازي انس دانشجویان با قرآن كريم و سيره معصومين(ع) هر سال برگزار می شود.