دوشنبه 25 شهريور 1398   13:20:24

1398/6/2 شنبه
دکتر شیرکوند مدیر صندوق کارآفرینی امید استان گیلان :
از فعالیت های علمی دانشجویان دانشگاه پیام نور گیلان حمایت می کنیم

به گزارش روابط عمومی ،نشست بررسی همکاری های دو جانبه دانشگاه پیام نور گیلان و صندوق کارآفرینی امید استان گیلان با هدف همکاری مشترک بین دانشگاه و حوزه کارآفرینی وحمایت و کمک از مباحث علمی دانشجویی در حوزه کارآفرینی با حضور رییس دانشگاه دکتر صادقی رئیس دانشگاه پیام نور استان گیلان ، معاون و مدیران دانشگاه پیام نور گیلان در دفتر دکتر شیرکوند ، مدیریت صندوق کارآفرینی امید استان برگزار شد .

در این نشست دکتر صادقی ضمن گزارشی از فعالیتهای دانشگاه پیام نور گیلان در حوزه های کار آفرینی و ارتباط با صنعت خواستار همکاری دو جانبه دانشگاه و صندوق کارآفرینی امید استان شدند .

دراین نشست دکتر شیرکوند ، مدیر صندوق کارآفرینی امید استان گیلان ضمن اعلام حمایت صندوق کار آفرینی امید با دانشگاه پیام نور گیلان ، خواستار تدوین تفاهمنامه همکاری فی مابین دانشگاه پیام نور وصندوق کارآفرینی امید در سطح کشور شوند و مقرر شد مقدمات این تفاهمنامه همکاری به زودی عملیاتی گردد.