سه‌شنبه 1 مرداد 1398   09:54:37

1398/2/21 شنبه
با حضور امام جمعه موقت یاسوج؛
دفتر نهاد نمایندگی مقام مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دفتر نهاد نمایندگی مقام مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه وبویراحمد افتتاح شد.
 در این مراسم معاون دانشگاه پیام نور استان گفت: تقارن افتتاح دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با ماه مبارک رمضان را به فال نیک می گیریم و امیدوارم با افتتاح دفتر نهاد در دانشگاه شاهد رونق وپیشرفت بیش از پیش دانشگاه در همه زمینه ها باشیم.
 دکتر جمالی افزود: ما همه  در حد توان و امکانات دانشگاه  برای پیشبرد اهداف و برنامه های نهاد از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
امام جمعه موقت یاسوج  نیز دراین مراسم تاکید کرد: پیام دانشگاه پیام نور باید، پیام نوری باشد که درقلوب اثرات مثبت خود را داشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی اعظم گفت :علم باید در راستای اهداف واقعی خود مورد استفاده قرارگیرد و علمی که دراین مسیر باشد علمی سودمند خواهد بود وقطعا اثرات مثبت چنین علمی برای جامعه آشکار می شود.
سپس مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاههای استان درسخنانی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان وآرزوی قبولی طاعات وعبادات برای همگان ماه رمضان را بهترین بستر برای زدودن گناهان و تمرین تقوا دانست.
 حجت الاسلام نورمحمدی گفت: با توجه به مراسم معرفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم هبری در دانشگاه پیام نور استان در هفته قبل تدارک اجرای مراسم افتتاحیه برای دفتر از طرف دانشگاه پیام نوراستان نشان دهنده اهتمام و توجه ویژه این دانشگاه به نهاد می باشدکه جای تقدیر وتشکر از رئیس و سایر مسئولین دانشگاه پیام نوراستان دارد.
 گفتنی است در پایان با حضور مسئولین، دفتر نهاد نمایندگی مقام  معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد.