جمعه 6 ارديبهشت 1398   16:52:36

1398/1/18 يكشنبه
در دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد؛
دیدار نوروزی رئیس دانشگاه پیام نور استان با کارکنان دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دراین نشست رئیس دانشگاه پیام نوراستان کهگیلویه و بویراحمد درسخنانی ضمن تبریک سال جدید به همکاران و همچنین ابراز همدردی با هموطنانی که درحادثه سیل اخیر دراستانهای مختلف کشور دچار مصیبت وخسارت شدند به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال رونق تولید اشاره کرد وگفت : امیدواریم با تلاش وکوشش همگانی بخش تولید کشوربیش از پیش رونق وشکوفا شود.
دکتر سجادی با اشاره به دستاوردهای دانشگاه پیام نوراستان درسال گذشته گفت : با توجه به روند روبه رشد دانشگاه در بخش های مختلف درسال 1397 امیدواریم در سال جدید با تلاش و کوشش مضاعف کلیه همکاران درستاد استان و مراکز و واحدها شاهد رشد بیش از پیش  این روند درسال جدید باشیم.
درپایان کارکنان دانشگاه به بیان نقطه نظرات خود در خصوص امورات مختلف دانشگاه پرداختند.