چهارشنبه 7 فروردين 1398   03:52:58

1397/12/18 شنبه
حال و هوای میزبانی دانشگاه پیام نور گرگان از 2 شهید گمنام
دانشگاه پیام نور مرکز گرگان با فضا سازی و تدوین برنامه های شایسته به استقبال از مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس خواهد رفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس فردا یکشنبه 19 اسفند ماه  در دانشگاه پیام نور مرکز گرگان برگزار می‌شود.
پیکر مطهر این دو شهید گمنام که یکی 20 ساله است و در عملیات والفجر 8 در منطقه بوارین به شهادت رسیده و دیگری 24 ساله است که در عملیات محرم و منطقه شرهانی به شهادت رسیده است در این مرکز تشییع و خاکسپاری خواهد شد.
گفتنی است: مراسم وداع با پیکر مطهر این دو شهید گمنام امشب؛ شنبه  18 اسفند ماه 97  بعد از نماز مغرب و عشاء در آستانه امامزاده عبدالله گرگان برگزار می‌شود.
شایان ذکر است، مراسم تشییع، ساعت 9:30 از معراج شهدای گرگان با حضور عموم مردم، دانشجویان و اساتید دانشگاه آغاز و پیکرهای مطهر در ساعت 11 صبح در  دانشگاه پیام نور مرکز گرگان به خاک سپرده خواهد شد.