شنبه 4 اسفند 1397   23:16:56

1397/11/19 جمعه
به میزبانی دانشگاه پیام نور گیلان؛
یادواره 33 بانوی شهیده با عنوان نرگس های آسمان برگزار شد

همزمان با چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و به منظور تجلیل از فداکاری وایثارگری بانوان در عرصه دفاع مقدس همایش گرامیداشت یاد وخاطره 33 بانوی شهیده استان گیلان با مشارکت دانشگاه پیام نور مرکزرشت ودر سالن شهید احمدی مرکز رشت برگزار شد .
دکتر صادقی رییس  انشگاه پیام نور استان گیلان گفت : نقش تاثیر گذاربانوان چه در دفاع مقدس و چه در پشت جبهه برکسی پوشیده نیست و از جنبه های مهم دفاع مقدس حضور و همراهی این عزیزان می باشد و بسیار مفتخر هستیم که دانشگاه پیام نور گیلان میزبان برگزاری یاد و خاطره این مجاهدان می باشد .
هنچنین حضرت آیت الله فلاحتی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 33 شهیده زن گیلان در این همایش گفت : همواره خواهران متدین گیلانی نقش پررنگی در حفظ و نگهداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی و نیز پیروزی انقلاب اسلامی داشته اند وبخش مهمی از تاریخ انقلاب و دفاع مقدس مربوط به این عزیزان است .
درادامه مراسم و پس از مداحی از خانواده 33 شهید بانوی گیلانی تقدیر به عمل آمد.