جمعه 30 فروردين 1398   03:36:10

1397/11/13 شنبه
در دانشگاه پیام نور میناب؛
نشست هم اندیشی نماینده تشکلهای دانشجویی پیام نور با فرماندار میناب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، نشست هم اندیشی نماینده تشکلهای دانشجویی پیام نور با فرماندار میناب برگزار شد.
نماینده های تشکلات دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز میناب، با حضور در فرمانداری ویژه میناب، با معاون استاندار هرمزگان و فرماندار ویژه شهرستان میناب دیدار کردند.
در این دیدار مسائل و مشکلات و پیشنهادات خود در حوزه های مختلف ( اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی، مسئله آب، تسریع در انجام پروژه بلوار دانشگاه،  تشکیل انجمن نخبگان میناب، سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان، توسعه صنعت گردشگری در میناب و…) را مطرح شد.
نمایندگان تشکل های دانشجویی خواستار پیگری و حل موانع و مشکلات توسط نماینده عالی دولت در شهرستان میناب شدند .
گفتنی است فرماندار ویژه میناب قول همکاری پنجاه درصد برق ساختمان اندیشه فاز دوم دانشگاه پیام نور میناب را دادن مشروط به اینکه که پنجاه در صد از کار انجام شده باشد.