شنبه 4 اسفند 1397   23:10:58

1397/11/13 شنبه
همایش موفقیت در آزمون سراسری 98 ؛
همایش موفقیت در آزمون نود وهشت با مشارکت آموزش و پرورش دردانشگاه پیام نور هشترود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز هشترود : همایش موفقیت در کنکور سراسری سال 98 با هدف آشنایی داوطلبین با دانشگاه پیام نور و برجستگی های علمی و پژوهشی این دانشگاه ، به همت دانشگاه پیام نور مرکز هشترود و با مشارکت آموزش و پرورش این شهرستان ،با حضور جمع کثیری از دانش آموزان شهرستان در دو نوبت برای پسران و دختران برگزار شد.

دکتر شیرازی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز هشترود ضمن خوش آمد گویی به دانش آموزان و اشاره به اینکه آینده را باید از امروز ساخت ، گفت : دانشگاه پیام نور یکی از با کیفیت ترین دانشگاههای کشور در زمینه علمی ، آموزشی و پژوهشی هست که تاکنون کارنامه بسیار درخشانی را در عرض این 30 سال از بدو تاسیس داشته و برنامه های بسیار مدون و کارآمدی برای رشد و بالندگی بیش از پیش این دانشگاه تدوین شده است .

وی با اشاره به آمار قبولی بالای فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور در امتحانات ورودی استخدامی و دوره های وکالت و سایر موسسات ، گفت : این امر نشانگر پشتوانه بسیار قوی و بار علمی بالای دانشجویان این دانشگاه هست

رئیس مرکز هشترود با بیان اینکه امروزه مفهوم تحصیل و سواد با گذشته تفاوتهای اساسی پیدا کرده است ، گفت : امروزه دانشجوی موفق کسی هست که بتواند در کنار تحصیل علم استعدادها و خلاقیت های درونی خود را نیز پرورش دهد تا بتواند آینده ای مطمعن را برای خود رقم زند و این امکان در دانشگاه پیام نور و برای دانشجویان آن فراهم شده است .

اقدمی رئیس آموزش و پرورش شهرستان هشترودگفت: ارتباط نزدیک و مستمر بین دانشگاه پیام نور و آموزش و پرورش یقینا نتایج درخشانی را برای دانش آموزان و تضمین آینده آنان خواهد داشت.

در ادامه امامی از مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش استان و مهمان ویژه این همایش به ارائه مطالبی در خصوص مطالعه صحیح، تقسیم بندی زمان مطالعه، دسترسی به منابع لازم، و شرایط پذیرش دانشگاهها در سالهای آتی پرداخته و در انتهای جلسه به سوالات دانش آموزان در زمینه های مختلف پاسخ داد.