جمعه 23 آذر 1397   21:21:49

1397/9/13 سه‌شنبه
برگزاری کارگاه آموزشی در واحد خمیر؛
کارگاه آموزشی تجارت الکترونیک و کسب و کارهای نوین در واحد خمیر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، کارگاه آموزشی تجارت الکترونیک و کسب و کارهای نوین با هدف ارتقا سطح علمی و توانمندیهای دانشجویان و کارکنان در زمینه تجارت الکترونیک در واحد خمیر برگزار شد.
احمد زاهری گفت: دانش آموختگان این دوره قادر خواهند بود راه حل‌هایی کاربردی در زمینه‌ی تهیه، بهینه سازی، بهبود و بسترسازی سیستم‌های تجارت الکترونیک ارائه دهند.
رئیس دانشگاه پیام نور بندرخمیر با اشاره به رشد سریع تکنولوژی و تغییرات و تاثیراتی که بر مسائل اجتماعی و اقتصادی بدنبال دارد افزود: یکی از مناسبترین روشهای آموزشی که جوابگوی عصر حاضر باشد برگزاری "دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت" است.
در ادامه کارشناس آموزش تجارت الکترونیک و کسب و کارهای نوین اظهار داشت: دوره های آموزشی برگزار شده در دانشگاه بر اساس نیاز کارکنان و دانشجویان برای ارتقا سطح آگاهی آنها و توانمندسازی و مهارت افزایی همکاران دانشگاهی و نسل جوان است و این کارگاه محدود به رشته خاصی نبوده و دامنه آن بسیار وسیع است.
در پایان گامهای عملی راه اندازی کسب و کار الکترونیکی بطور کامل تشریح شد و همچنین شرکت کنندگان آموختند؛ چگونه کسب و کار موجود را به مجازی و الکترونیکی تبدیل کنند.