چهارشنبه 23 آبان 1397   21:41:31

1397/8/14 دوشنبه
بازدید دکتر علیرضا محدثی زرندی از دانشگاه پیام نور مرکز بافت
دکتر علیرضا محدثی زرندی به همراه جمعی از مدیران ستاد استان از مرکز بافت بازدید و در جلسه شورای اداری این شهرستان شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محدثی از پروژه های در حال ساخت مرکز بافت بازدید  و  راهکارهای لازم جهت تکمیل آنها را بررسی کرد.
وی با شرکت در جلسه شورای اداری شهرستان بافت که با حضور فرماندار، امام جمعه و مدیران دستگاههای اجرایی و روسای دانشگاه های این شهرستان برگزار شد، ضمن اطلاع رسانی در خصوص فرصت پایانی پذیرش دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه، به بیان ویژگی های خاص تحصیلی در دانشگاه پیام نور پرداخت و گفت : محتوای محور بودن دروس، آزمونهای متمرکز و استاندارد، امکان مهمان دائم و مهمان در امتحان، شیوه آموزش ترکیبی وارائه وام شهریه برای تمامی متقاضیان از ویژگی های دانشگاه پیام نور است .
لازم به ذکر است، دکتر محدثی در این سفر از واحدهای رابر و ارزوییه بازدید و دکتر اکبر رضایی رئیس مرکز بافت را با حفظ سمت به ریاست واحدهای رابر و ارزوئیه منصوب کرد.