جمعه 22 فروردين 1399   14:47:33

فرهنگی
1398/11/19 شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان سمنان:
ارتقای فعالیت کانون های فرهنگی مهم ترین برونداد جشنواره رویش

دکتر یوردخانی :بروندادجشنواره رویش ارتقای کمی وکیفی فعالیت فرهنگی است واین جشنواره بستری  رابرای  رقابت آثار برگزیده ادبی و هنری و ایده های منتخب فراهم می کند.
به گزارش روابط عمومی ،رئیس دانشگاه پیام نور استان سمنان امروز در دومین جشنواره دستاوردهای  دانشجوئی دانشگاه پیام نور که به میزبانی استان سمنان برگزارشد افزود:
در بین دانشجویان کسانی هستند که خوب فکر میکنند و درک درستی از مطالب و مسائل دارند قدرت قلم دانشجویان  باید هدایت شود.
 وی خصوصیات نشریه‌های دانشجویی را سادگی  و روانی آن دانست وگفت :این نشریات  سبب انتقال پیام به مخاطب در فضای صمیمی شده  و پذیرش آن از طرف مخاطب تسهیل می کنند.
وی یادآور شد : باید به سمت کیفی سازی نشریات دانشگاه وسعت کرد تابه شکل مطلوب  مطالبه‌گر ویامنتقل کننده  نظریات دانشجویان باشد.
وی تصریح کرد:جشنواره حرکت تلاش می‌کند تا منشا و مبدا حرکتی نوین برای ساماندهی علمی دانشجویان باشد حرکتی است ملی برای شکوفایی استعدادهای شگرف جوانان خلاق و اندیشمندان ایرانی که سبب توسعه و اعتلای کشور اسلامیمان ایران شده وموجب ارتقای موقعیت و اندیشه‌های جوانان ایرانی و ایران خواهد شد.
دکتر یوردخانی ،هدف نهایی این جشنواره  راشناسایی انجمن های علمی دانشجویان موفق و تقدیر از فعالان این انجمن ها عنوان کرد .