شنبه 5 مهر 1399   15:33:56

1399/3/13 سه‌شنبه
دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور خبر داد:

دکتر مرتضی محسنی دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور از ارتقای یک عضو علمی به مرتبه استادی، پنج عضو علمی به مرتبه دانشیاری و پنج عضو علمی به مرتبه استادیاری خبر داد و گفت: در دومین جلسه هیات ممیزه در سال جدید، دکتر علیرضا اکبری عضو هیات علمی مرکز مشهد در رشته شیمی معدنی، از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقا یافت. همچنین دکتر زیبا برقی ایرانی عضو هیات علمی مرکز دماوند در رشته روانشناسی و  دکتر مرتضی مرادی عضو هیات علمی مرکز ملایر در رشته مدیریت دولتی، دکتر مهدی خادمی کولایی عضو هیات علمی مرکز ساری در رشته زبان و ادبیات فارسی، دکتر عبدالحمید موسوی نیا عضو هیات علمی مرکز مشهد در رشته زمین شناسی و دکتر سینا کاظمیان عضو هیات علمی مرکز مشهد در رشته مهندسی عمران، از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند.
به گزارش روابط عمومی، دبیر هیات ممیزه با عنوان اینکه در این جلسه پنج عضو علمی نیز با تایید مدارک فراغت از تحصیل و پرونده شان از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری ارتقا یافتند افزود: تایید مدارک فراغت از تحصیل و پرونده ارتقاء از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری یک تن از اعضای علمی دانشگاه «فنی و حرفه‌ای» از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.
لازم به ذکر است، طبق ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بررسی پرونده های ارتقای مرتبه دو دانشگاه «علمی کاربردی» و «فنی و حرفه ای» به هیات ممیزه دانشگاه پیام نور واگذار شده است.