يكشنبه 6 بهمن 1398   23:02:16

1398/10/15 يكشنبه
در مسابقات شطرنج کارگری کشور؛
عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور واحد  لردگان مقام اول و  دوم را از آن خود کرد

به گزارش روابط عمومی ،مسابقات قهرمانی شطرنج کارگری کشور در دو  بخش آقایان و  بانوان  به میزبانی شهر  اهواز برگزار شد ،که در این دوره  از مسابقات دکتر پریسا همتیان عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور واحد  لردگان و عضو تیم شطرنج کارگری استان چهارمحال و بختیاری در بخش بانوان  توانست در مسابقه استاندارد  مقام اولی  و همچنین در مسابقه سرعتی  مقام دومی را از آن خود  کند.

دکتر علیرضا آبرود رئیس دانشگاه پیام نور استان در پیامی مقام های به دست آمده توسط دکتر  همتیان را به وی تبریک گفت .
در متن پیام آمده است :

کسب عنوان با ارزش اولی و دومی  مسابقات شطرنج کارگران در بخش  بانوان توسط  دکترهمتیان را به اساتید و  دانشجویان  دانشگاه تبریک و شادباش می گویم.

باعث مسرت است که دانشگاه پیام نور استان علاوه بر موفقیت در عرصه‌های علمی و پژوهشی، در حوزه  ورزش به ویژه ورزش بانوان مؤثر است و امیدوارم ورزشکاران دانشگاه  پیام نور  بیش از پیش در رقابت‌های داخلی و  بین المللی موفق باشند. از خداوند منان، سلامتی و موفقیت مستمر ورزشکاران و تیم‌های ورزشی دانشگاه را در همه  عرصه های داخلی و بین‌المللی خواستارم .

گفتنی است تیم کارگری بانوان چهارمحال و بختیاری با کسب ۱۱.۵ امتیاز قهرمان مسابقات شطرنج کارگران کشور شد