پنجشنبه 10 مهر 1399   21:44:36

1398/9/22 جمعه
با شرکت 65 هزار و 811 داوطلب؛
آزمون دوره کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور برگزار شد

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: 65 هزار و 811 نفر در آزمون دوره کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور نوبت بیستم شرکت کردند که از این تعداد؛ 34 هزار و 691 نفر ( حدود 52 درصد) را بانوان و 31 هزار و 120 نفر (حدود 47 درصد) را آقایان تشکیل می دهند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا زمانی امروز ضمن بازدید از حوزه های امتحانی آزمون دوره کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور افزود: این آزمون در 5 گروه آزمایشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی و هنر در سطح 31 استان، 82 شهرستان در 98 حوزه امتحانی و 1343 رشته محل برگزار شد.
وی ضمن آرزوی قبولی برای تمامی دانشپذیران و با عنوان اینکه عنوان فراگیر در مدارک تحصیلی دانشجویان قید نخواهد شد، اظهار داشت: نتایج آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور در نوبت بیستم اوایل بهمن ماه اعلام می شود.