دوشنبه 30 دي 1398   20:06:24

1398/9/20 چهارشنبه
باهدف کمک به دانشجویان کم بضاعت ؛
اجرای طرح  هوا تو دارم توسط بسیج دانشجوئی پیام نور زنجان اجراشد

بسیج دانشجوئی دانشگاه پیام نور زنجان برای کمک به دانشجویان کم بضاعت ، پویش " هوا تو دارم " را اجرا می کند .

به گزارش روابط عمومی ، بسیج دانشجوئی دانشگاه پیام نور زنجان در یک اقدام خودجوش و ارزشمند به منظور کمک به دانشجویان کم بضاعت ، هزینه برگزاری جشن هفته بسیج را به پویش " هوا تو دارم " اختصاص داد .

رامین کرمی مسئول حوزه شهید همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور زنجان خاطرنشان کرد پویش کمک به دانشجویان کم بضاعت دانشگاه پیام نور با عنوان " هوا تو دارم " در هفته بسیج سال جاری طراحی شد و در اولین اقدام هزینه برگزاری جشن این هفته به این پویش اختصاص یافت .

وی اضافه کرد ، با تأسی سیره اهل بیت (ع) و امیرمؤمنان علی (ع)  که فرمود آنگونه که یاری می کنی ، یاری می شوی ، بر این باور هستیم که دستگیری از همنوع جزو وظیفه انسانی و الهی ماست .