جمعه 27 دي 1398   18:14:15

1398/9/18 دوشنبه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور خبر داد:
25هزار دانشجوی دانشگاه پیام نور محل آزمون پایان ترم خود را تغییر دادند

دکتر مرتضی محسنی با اشاره به ویژگی امکان تغییر محل آزمون پایان ترم در دانشگاه پیام نور گفت: در نیمسال جاری، تغییر محل آزمون حدود 25 هزار دانشجوی دانشگاه پیام نور در تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که تقاضای خود را برای تغییر محل آزمون در سیستم گلستان ثبت کرده بودند، انجام شد.
به گزارش روابط عمومی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور افزود: گستردگی دانشگاه پیام نور در سراسر کشور و حتی نمایندگی های این دانشگاه در خارج از کشور، این امکان را برای دانشجویان فراهم می کند که بتوانند محل آزمون خود را با توجه به ظرفیت های موجود دانشگاه انتخاب کرده و در محل مورد نظر آزمون دهند.
وی افزود: این ویژگی منحصر به فرد دانشگاه پیام نور، دغدغه عدم حضور دانشجو در شهر خود را مرتفع کرده و دانشجو با آرامش خاطر در جلسه امتحان حاضر می شود.