جمعه 27 دي 1398   18:15:20

1398/9/20 چهارشنبه
آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور جمعه برگزار می شود
نحوه و زمان دریافت کارت شرکت در آزمون دوره های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور

به اطلاع کلیه داوطلبانی که در آزمون دوره های فراگیر مقطع کارشناسی ارشد نوبت بیستم دانشگاه پیام نور بهمن ماه سال 98 ثبت نام کرده اند، می رساند، کارت شرکت در آزمون کلیه داوطلبان از روز سه شنبه 19 آذرماه بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد و آزمون این دوره در روز جمعه 22 آذرماه برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی، طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، کلیه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون، براي شركت در جلسه امتحان بايد در تاريخ تعيين شده به شرح فوق به پايگاه اطلاع رساني مذكور مراجعه و با وارد نمودن اطلاعات شناسنامه‌اي (نام، نام‌خانوادگي، شماره ملي، سال تولد و ...) و يا اطلاعات ثبت‌نامي (شماره پرونده و كد رهگيري و ...) از كارت شركت در آزمون خود يك نسخه پرينت تهيه و براساس آدرس و زمان تعيين شده بر روي كارت شركت در آزمون، به حوزه امتحاني مربوط مراجعه نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و هم‌چنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است.
متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به لینک اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در ذیل این خبر مراجعه کنند.

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ، نحوه پرينت كارت و برگزاري آزمون دوره‌هاي فراگير كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور بهمن ماه سال 1398 - نوبت بيستم