يكشنبه 17 آذر 1398   15:13:51

1398/9/6 چهارشنبه
فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت علوم:
تفکر بسیجی ضامن حکومت اسلامی در جنگ نرم است

دکتر نصیر زاده با عنوان اینکه امروز تفکر بسیجی ضامن حکومت اسلامی در جنگ نرم است، افزود: تفکر بسیجی، جمهوری اسلامی را در قبال استکبار جهانی بیمه می کند.
به گزارش روابط عمومی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج وازت علوم در نشست با فرماندهان و اعضای شورای فرماندهی بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور که امروز در سازمان مرکزی برگزار شد، ضمن تبریک هفته بسیج افزود: ما می توانیم و توانستیم در حوزه سیاسی دشمن به مرحله ای از قدرت برسیم که دشمن را به جنگ بطلبیم.
وی با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور با توجه به اینکه فعال ترین مرکز بسیجی در آموزش عالی به شمار می رود، افزود: این دانشگاه با دانشگاه های دیگر متفاوت است و از آنجا که شکل گیری این دانشگاه بر مبنای تفکر بسیجی بنا نهاده شده است، همکاران علمی ، اداری و دانشجویان این دانشگاه مانند نیروهای سپاه هستند.
دکتر نصیرزاده به نحوه شکل گیری بسیج به رهنمود بنیانگذار کبیر انقلاب (ره) اشاره کرد و گفت: امام (ره) ، وظیفه سپاه پاسداران را حفظ و حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی در همه حوزه های اقتصادی، سیاسی، اعتقادی و ... عنوان و فرموده اند الگو و دست قدرتمند سپاه، بسیج است.
گفتنی است، نشست فرماندهان و اعضای شورای فرماندهی بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور امروز با اهدای لوح تقدیر به فرماندهان نمونه بسیجی توسط دکتر نصیرزاده فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت علوم و دکتر زمانی رئیس دانشگاه پیام نور پایان یافت.