شنبه 23 آذر 1398   04:38:12

1398/8/13 دوشنبه
دکتر محمدی در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور ؛
ضرورت ترویج قرآن توسط کانون های قرآن و عترت دانشجویی

دکتر محمدی مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه پیام نور، در مراسم افتتاحیه جشنواره بیست و سوم قرآن کریم دانشگاه پیام نور در کرمان، از تلاش های دانشجویان و مدیران فرهنگی استانها که زمینه حضور و ایجاد بستر لازم برای برگزاری هرچه باشکوه تر این جشنواره را فراهم کردند، تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی، وی  با اشاره به اینکه شاهد برگزاری جشن قرآنی در دیار کریمان هستیم تاکید کرد: هدف اصلی این جشنواره، صرفا مسابقه نیست بلکه  حضور در فضای قرآنی و آشنایی دانشجویان با یکدیگر و ایجاد پیوندهای  برادانه و دوستانه آنان، مد نظر است.
وی به وظایف نسل جوان در قبال قرآن کریم اشاره کرد و افزود: آراسته شدن به خلق و خوی قرآنی به همراه  تدبر و ژرف نگری در قرآن از جمله مهترین این وظایف است و حفظ ، قرائت و سایر بخش های جشنواره زمینه ای برای فراهم شدن و عملی شدن این هدف مهم است.
وی ترویج قرآن را نیز از دیگر وظایف دانشجویان عنوان کرد و از دانشجویان خواست با فعال کردن کانون های قرآن و عترت دانشگاه، زمینه آموزش و بهره مندی هر چه بیشتر سایر دانشجویان از این کلام الهی را فراهم کنند .
حجت الاسلام محمدعلی پورمحی آبادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان کرمان نیز در این آئین با گرامیداشت ۱۳ آبان روز ملی استکبارستیزی اظهار داشت : خداوند در قرآن کریم چهار برخورد با مستکبران را اشاره کرده است. وی با بیان اینکه نخستین برخورد شناخت استکبار است گفت : قرآن بر دشمن شناسی تاکید کرده و در سوره بقره خطاب به پیامبر(ص) می فرماید دشمن هیچ وقت از شما راضی نمی شود مگر آنکه از او تبعیت و حمایت کنید.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان کرمان با اشاره به اینکه دشمن را باید به جامعه و مردم شناساند و مردم را نسبت به دشمن آگاه کرد افزود : دومین برخورد از نظر قرآن این است که با دشمن ارتباط دوستی برقرار نکنید.
وی با بیان اینکه برخورد منطقی با قرآن نیز سفارش شده است و از احساسی برخورد کردن در برابر دشمن نهی شده ایم گفت : برخوردهای نامناسب باعث می شود دشمن جری شود.
پورمحی آبادی با اشاره به اینکه امید به دشمن را باید قطع کرد افزود : خداوند در قرآن ما را به برخورد قاطعانه با استکبار تاکید و توصیه کرده است.
گفتنی در این مراسم دکتر علیرضا محدثی زرندی، رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان، ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان جشنواره، پیام دکتر محدرضا زمانی ریاست عالی دانشگاه را قرائت کرد.