سه‌شنبه 19 آذر 1398   12:30:19

1398/8/13 دوشنبه
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور:
ضرورت شناساندن ادبیات کار به دانشجویان و دانش آموختگان

دکتر محمدعلی کریمی بر ضرورت شناساندن ادبیات کسب و کار به دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه ها تاکید کرد و افزود: در حال حاضر کشور با جامعه عظیمی از دانشجویان و دانش آموختگن روبه رو است که متاسفانه با ادبیات کسب و کار نیز آشنا نیستند و باید با آموزش های عمومی و ایجاد چارچوب ها و فرصت های لازم این توانمندی را در آنها ایجاد کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور در جلسه توجیهی تفاهم نامه معاونت توسعه ریاست جمهوری افزود: آموزش های تخصصی نیز فراخور نیاز هر استان به رشته ها و نیازهای منطقه ای حسب پتانسیل ها در هر منطقه ارائه خواهد شد و حتی الامکان با استفاده از نیروهای متخصص در استانها دوره های آموزشی در رشته های اعلام شده ارائه خواهد شد.
  وی تبادل دوره های آموزشی در استانها را نیز ضروری دانست و افزود: امروز رشته تولید پوشاک به استان مرکزی اختصاص یافته و شاید در آینده ای نزدیک استانهای دیگر خواهان این رشته باشند و باید بتوانیم تجربیات آموزشی این دوره ها را به دیگر استانها نیز منتقل کنیم.