دوشنبه 25 شهريور 1398   13:20:32

1398/6/17 يكشنبه
باحضور دانشگاهها ،ادارت ‌وموسسات مرتبط؛
جلسه هم اندیشی آسیب های اجتماعی در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، دکتر نژادعلی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی  دراین جلسه گفت:
با توجه به واگذاری بررسی آسیب های اجتماعی از طرف استانداری و شبکه جامع دانشگاهی به دانشگاه پیام نور و همچنین باتوجه به گستردگی موضوع نگاه علمی و برنامه محور که میتواند در کاهش آسیب های اجتماعی نقش موثری داشته باشند، این مسئله ما را بر این داشت تا جلسات هم‌اندیشی با سایر دانشگاه‌ها و ادارات مرتبط با موضوع در این زمینه داشته باشیم تا به نتیجه کلی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی و پیشگیری برسیم.
دکترنژادعلی افزود،تجربه دنیا نشان داده زمانی پیشرفت ها در علوم انسانی سرعت زیاد گرفت که مشابه علوم تجربی و ریاضی موضوعات علمی و عینی بررسی شده و با تحلیل علمی نتیجه گیری شد.وی ادامه دادهدف جلسه حاضر تشکیل کارگروه و جمع آوری داده ها در تجربیات است و هم گرایی دستگاه ها موجب دستاوردهای مثبت و توفیق در ساماندهی موضوعات مختلف میشود.
در ادامه دکتر شیخ الاسلامی مدیر شبکه جامع دانشگاهی استان با توجه به اهمیت موضوع آسیب های اجتماعی گفت:برخلاف آزادگی و درسی که امام حسین (ع)به ما داده است که دغدغه مسائل اجتماعی را نداشته باشیم ،
افزود :طی ابلاغی که از استانداری به ما شده است در جهت حل معضلات استان ، بحث آسیب های اجتماعی را به دانشگاه پیام نور واگذار شد، و هنر ما این است که بتوانیم از کلیه پتانسیل های مرتبط استفاده کنیم.همچنین هدف ما این است که در بحث آسیب های اجتماعی موازی کاری نشود .
گفتنی است دراین جلسه دکتر پوریوسف مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی ،دکترصنعتی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکز مشهد، ،سرهنگ عارف کمال رئیس آموزش پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی ،دکتر سلجوقی مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، به گزارشی در خصوص چشم اندازهای پیشنهادی  بررسی آسیب های اجتماعی  و آسیب شناسی روابط بین سازمانی،آسیب شناسی روابط زندگی روزمره،راه اندازی بانک داده و اطلاعات اسناد موجود در حوزه های آسیب اجتماعی  همچنین گزارشی ازکارگروه وکمیته های حاضر دراستان ارائه کردند.
در خاتمه اعضا به بیان نظرات و پیشنهادات خود در این خصوص پرداختند.و صورتجلسه ای با6 مصوبه لازم الاجرا شد.