سه‌شنبه 29 مرداد 1398   06:22:21

1398/5/22 سه‌شنبه
معاون حقوقی، مجلس و امور هماهنگی استان های دانشگاه پیام نور دربازدیداز مرکز آران و بیدگل تاکیدکرد:
ضرورت‌ توسعه علمی، ایجاد نشاط وحمایت از ایده های نو

معاون حقوقی ، مجلس و هماهنگی استانهای دانشگاه پیام نور در بازدید از مرکز آران و بیدگل و در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه اظهار داشت: برنامه آینده  دانشگاه پیام نور در استفاده از پارک های علم و فناوری ، شرکت های دانش بنیان  و برگزاری دوره مهارت افزایی  به منظور ارتقای سطح علمی و عملی دانشجویان  استواراست.

به گزارش روابط عمومی ،دکترجمالزاده افزود: در این راستا با معاونت مناطق محروم ریاست جمهوری قراردادی منعقد شده تا افرادی که در این دوره های شرکت می کنند با دریافت گواهینامه معتبر از دانشگاه و ارائه آن به دفتر امور شهری و روستایی استانداری ها و فرمانداری ها تسهیلات اشتغالزایی دریافت نمایند.

وی گفت : شرایط کشور به گونه ای است که زمینه توجه به ایده های نو ، فعالیت های خلاقانه و تبدیل آن به ثروت و تجاری سازی وجود دارد و در این راستا دانشگاه نقش برجسته ای دارد.

معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی استانهای دانشگاه پیام نور ضمن توصیه به اعضای هیات علمی در خصوص استفاده از ظرفیت های علمی خود گفت : بایستی علاوه بر فعالیت های علمی ، در توسعه علمی دانشگاه و ایجاد شادابی و نشاط دانشجویان تلاش شود و با قرار گرفتن در شرایط جدید از فعالیت های علمی و با طرح های نو باعث رشد و بالندگی  بیشتردانشجویان و توسعه شهرها شویم.

در این بازدید دکتر جمال زاده معاون حقوقی ، مجلس و هماهنگی استانهای دانشگاه پیام نور همچنین از بخش های مختلف مرکز بازدید کردو در گفتگو با کارکنان در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت .

بازدید دکتر جمال زاده از دانشگاه پیام نور مرکز نطنز

دکتر جمال زاده معاون حقوقی و امور استانها در سازمان مرکزی پیام نور از دانشگاه پیام نور مرکز نطنز بازدید نمود و از نزدیک با مسئولین این مرکز دیدار کرد.

دکتر جمال زاده دراین دیدار اظهار داشت : پتانسیل و سرمایه اصلی دانشگاه پیام نور اعضاء علمی هستند و باید هرچه در توان دارند در جهت بهبود و کیفیت مطلوب و جذب حداکثری دانشجو در معرض نمایش قرار دهید.