سه‌شنبه 29 مرداد 1398   06:03:51

1398/5/19 شنبه
معاون دانشگاه پیام نور استان کرمان خبر داد:
کسب مجوز صدور گواهینامه بین المللی ICDL توسط دانشگاه پیام نور استان کرمان

دانشگاه پیام نور استان کرمان برای نخستین بار در این استان،  موفق به کسب مجوز اخذ امتحان و صدور گواهی نامه بین المللی بنیاد ICDL شد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر محسن میرحبیبی، معاون دانشگاه پیام نور استان گفت: در صورتی که داوطلب آمادگی آزمون را داشته باشد می تواند بدون شرکت در دوره های آمادگی و صرفا با پرداخت، هزینه آزمون، در امتحان پایان دوره شرکت کرده و در صورت قبولی گواهینامه پایان دوره صادر خواهد شد.
وی  گفت: مراکز و واحدهای استان می توانند این دوره ها را ویژه دانشجویان، کارکنان و سایر افراد متقاضی برگزار و برای اخذ امتحان پایان دوره، افراد را به ستاد استان معرفی کنند.
معاون دانشگاه پیام نور استان، به نحوه برگزاری امتحان هم اشاره کرد و گفت :امتحان پایان دوره ICDL به صورت Online  بوده و نتیجه آزمون داوطلب بعد از پایان آزمون قابل مشاهده می باشد .
گفتنی است مدرک صادر شده بین المللی بوده و در 140 کشور جهان اعتبار دارد.