پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398   14:56:23

1397/11/17 چهارشنبه
با معرفی محصولات دانشجویان کارآفرین؛
بازارچه محصولات تولیدات دانشجویی در دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر به کار خود پایان داد

به منظور حمایت از فعالیت های کارآفرینی در سطح دانشجویی و سایر اقشار جامعه دومین  بازارچه و نمایشگاه  محصولات دانشجویی همزمان با چهملین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه پیام نور مرکزبوشهر بر پاشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر گفت: دومین بازارچه و نمایشگاه محصولات تولیدی دانشجویان و سایر اقشار جامعه با عنوان "ساخت ایران"  با هدف حمایت از کارآفرینان  و بخصوص محصولات تولیدی دانشجویان  به کار خود پایان داد.
دکتر محمدرضا بحرانی ادامه داد: در این نمایشگاه بیست غرفه در زمینه خوراک،پوشاک،صنایع دستی،خدمات،فناوری اطلاعات،کانون های تبلیغاتی گل وگیاه حضور داشتند.
وی گفت: در سال گذشته نیز با توجه به بحران کم آبی در کشور و بخصوص استان بوشهر نمایشگاهی تحت عنوان "کارآفرینی بدون آب" در دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر برگزار شد.
رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزود: با توجه به اهمیت اشتغال، کارآفرینی یکی از موضوعات مهم درسطح دانشگاه می باشد و دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر با برگزاری کارگاه و دوره های مختلف  زمینه  آشنایی دانشجویان با حرفه های مختلف و مورد نیاز جامعه و مقدمات ورود انها ره به بازارکار فراهم می کند.
گفتنی است این نمایشگاه  طی هفت روز از تاریخ 13 الی 18 بهمن ماه  در دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر برگزار شد.