يكشنبه 26 خرداد 1398   12:29:32

برگزیده ها
1398/3/15 چهارشنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور به مناسبت عید سعید فطر
رئیس دانشگاه پیام نور در پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را به همه مسلمانان تبریک گفت

در متن پیام دکتر محمدرضا زمانی آمده است:
فرارسیدن عید سعید فطر، عید توفیق در عبودیت و تهذیب نفس و عبادت خالصانه پروردگار را به همه مسلمانان جهان و به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
خداراشاکریم که توفیق عبادت و فرصت بی نظير برای بازسازی اخلاقی و تهذيب نفس را در ماه مبارک رمضان به ما عطا فرمود و امید است که با فرارسیدن این عید سعید، تبلور واقعی اندوخته هایمان در ماه مبارک رمضان در رفتارهای فردی و اجتماعی و اتحاد و همبستگی بیشتر مشاهده شود.
بدون شک در این برهه حساس، همه ما باید در مسیر برادری و امنیت پایدار کشورهای اسلامی قدم برداشته وبا گام های راسخ میهن اسلامی ایران را به سوی تعالی و اعتلای بیشتر سوق دهیم.
اینجانب به نوبه خود بار دیگر این عید بزرگ را به تمام مسلمین جهان و ملت عزیز ایران تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون ایران اسلامی را از خداوند متعال خواستارم.

آرشیو مطالب